GRILLROOM/LUNCHROOM LUXOR

GRILLROOM/LUNCHROOM LUXOR De lekkerste van de Neder-Betuwe!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom/Lunchroom Luxor. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 22:02 Eten was goed warm, smaakte heerlijk en netjes op tijd bezorgd. En vriendelijk personeel/bezorger
8 mei 2022 om 23:33 Goede zaak , aardige mensen en een snelle service! Late bezorging en dat is wel fijn als je nog trek hebt in de avond
8 mei 2022 om 20:22 Te weinig champignons op de funghi, te weinig vlees op de quatro stagioni, maar voor de rest waren de pizza's prima lekker. De doner en shoarma waren ook goed.
1 mei 2022 om 22:40 Het eten was goed, alleen een beetje dampe friet sinds het in een plastic tas zat te stomen. Het blikje frisdrank leek vergeten te zijn, maar dat lijkt niet onregelmatig bij eten bestellen. Wel jammer sinds dat de default optie is bij een gerecht.
24 apr 2022 om 13:42 Het was super lekker en op tijd hier ga ik zeker vaker bestellen echt een aanrader
15 apr 2022 om 22:06 Tevreden!
15 apr 2022 om 19:33 Op zich was de smaak goed maar wel veel gebakken aardappelen onder een dunne laag showarma. Een hoge prijs voor dit eten.
30 mrt 2022 om 21:01 Eten bah Bezorging oke
8 mrt 2022 om 14:04 Ik vond t in 1 woord superslecht ik heb 1 x mee gegeten maar vond het niks aan . Denk dat ze t opgewarmd hebben magnetron zo proefte t. Nee bah...
6 mrt 2022 om 9:54 Had gevraagd ipv salami doner zou me 4 euro hebben gekost. Maar kreeg het van de zaak! Super..het kindermenu met 4 kipnuggets viel wat tegen heel eerlijk. Al met al veel geld dat wel.
26 feb 2022 om 0:17 Heerlijk zoals gewend
30 jan 2022 om 19:58 wij hebben heerlijk gegeten! de doner niet overdreven vet , heel fijn! wij zijn elke keer weer tevreden!