GRILLROOM/LUNCHROOM LUXOR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom/Lunchroom Luxor. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:40 Te hard gebakken patat, droog opgewarmd vlees en als toetje bruine sla van de vorige dag , mijn zien ze hier niet meer
24 nov 2022 om 19:55 Moeilijk veel sla in je Durum, twee druppels saus, zoeken naar Doner in mijn Durum.. ooh ja en een tomaatje of rode ui ofzo kon er ook niet vanaf… Moeilijk teleurgesteld om voor 4 durum bijna 30€ af te tikken terwijl ik gewoon een wrap met sla kreeg
19 nov 2022 om 19:22 Eten was koud
12 nov 2022 om 22:12 Ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging ivm sinterklaasintocht, dit hadden ze toch even kunnen laten weten heb zelf nog twee keer gebeld na 2 uur pas kunnen eten.
12 nov 2022 om 6:01 Food really good but driver wakes up my sick neighbour which ate my 2 of 3 turkish pizzas. It wouldnt be so wrong, if not that was my father in law drunked by eukaliptus leaves and he though is koala, do he can drink another few weeks/years..
12 nov 2022 om 1:15 Lekker en goed volgens de tijd!
5 nov 2022 om 22:27 Eten is altijd goed alleen je kan geen saus aanklikken en als je dan om twee saus vraag bij een schotel dan krijg je bij de deur dat je extra moet betalen dat is wel jammer schotel 1 saus beetje vreemd de rest eten altijd goed
29 okt 2022 om 19:59 Bij een schotel en in de kapsalon geen sla. Saus kun je bij gerecht niet selecteren staat er niet bij als keuze bij het menu. Dus apart besteld, zit het toch bij het gerecht
21 okt 2022 om 19:39 half uur later dan gepland
8 okt 2022 om 22:13 Bestelling op tijd geleverd, zag er goed uit. Was goed warm, saus, groente/salade in aparte bakjes. Goed te eten. Perfect. Zal er vaker bestellen.
11 sep 2022 om 21:01 Was lekker en snel bezorgd! Vriendelijke bezorger!!
11 sep 2022 om 20:12 Smakeloze taaie bende